Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası, 1 Ölü

KAZA SONRASI TRAFİKTE GÖRÜLEN SORUNLAR

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen metrobüs kazası, günlük ulaşımı ciddi şekilde aksattı. İki metrobüsün çarpışması sonucunda oluşan kazada, ilk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, 2’si ağır olmak üzere toplam 20 kişi yaralandı. Kazanın ardından ihbar edilen olay yerine hızla itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

SEFERLERİN ETKİLENMESİ VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Kaza sonrası metrobüs seferlerinde önemli aksaklıklar yaşanıyor. Bölgedeki yoğun trafik nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar öneriliyor. Yetkililer, kazanın nedenleri hakkında detaylı bir inceleme başlatıyor. Kazaya karışan metrobüslerde belirgin hasarlar gözlemlenirken, kırılan cam parçalarının yere saçıldığı dikkati çekiyor. Ayrıca, kaza yüzünden Haramidere Sanayi Durağı yolcu alımına kapatıldı. Seferler, Söğütlüçeşme istikametinde kontrollü ve çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Trabzonspor, Saviolo ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor, Portekiz temsilcisi Vitoria Kulübü ile yaptığı anlaşma sonucu 20 yaşındaki futbolcu Noah Jose Saviolo'nun transferini resmen duyurdu. Bordo-mavili kulüp, sözleşme fesih bedeli olarak Portekiz ekibine 8 milyon 500 bin Euro ödeyecek.

Raylara Düşen Çocuk Tramvay Altında Can Verdi

Fatih'te T1 tramvay hattının Laleli-İstanbul Üniversitesi durağında dengesini kaybeden yabancı uyruklu Muhammed M.M. raylara düştü. O sırada gelen tramvay raylara düşen çocuğa çarptı.

Trump: Netanyahu İran Karşısında Yalnız Kalabilir

İran ile İsrail arasında 8 Nisan'dan bu yana süren kırılgan ateşkes, tarafların karşılıklı füze saldırılarıyla bozuldu ve çatışmalar 24 saat içinde durdu. Çatışma, ABD ile İran arasında savaşı sona erdirmek için pazarlıklar sürerken patlak verdi.

Fidan: Azerbaycan-Ermenistan Barış Sürecini Destekliyoruz

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki üçlü dışişleri bakanları toplantısı İstanbul Çırağan Sarayı'nda başladı. Toplantı öncesinde Bakan Fidan ikili görüşmeler yaptı.

60 Bin TL İçin Komşusunu Öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde yalnız yaşayan Nuran Şenli'nin cansız bedeni cuma sabahı yakınları tarafından evinde kanlar içinde bulundu. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.