Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını dile getirerek taraftarlardan özür diledi.
RİBAUT AÇIKLAMASI
Yılmaz, rakiplerinin iyi bir performans sergilediğini belirtti. “Üç haftalık galibiyet serimizi sürdürmek ve play-off hattına yaklaşmak istiyorduk ancak bunu başaramadık” dedi. Ümraniyespor’un hücum ve savunmada iyi organize olduğunu ifade eden Yılmaz, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle oyuna ortak olduklarını ve fırsatlar yakaladıklarını belirtti. Ancak galibiyet golünü bulamadıklarını vurguladı.
PLAY-OFF HEDEFİ
Taraftarlarını üzdükleri için üzgün olduklarını ifade eden Yılmaz, “Önümüzdeki hafta deplasmanda kazanarak yeniden play-off yarışında iddialı konuma gelmek istiyoruz” diye ekledi.