Boşanma Aşamasındaki Eşine ve Müdahale Eden Gençte Silahlı Saldırı

Olay, akşam saatlerinde Çatalağzı beldesi Doğancılar Mahallesi Orta Sokak’ta yaşandı. Ercan D. ile boşanma aşamasındaki eşi Burçin D. arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışmaya Emre Ç. de müdahale etti. Ercan D., ardından silahla eşine ve Emre Ç.’ye ateş açarak olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırıda yaralanan Burçin D. ile Emre Ç., sağlık ekipleri tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burçin D.’nin bilinci açıkken, Emre Ç.’nin bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayı haber alan yaralı yakınları hastaneye geldi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Polis ekiplerinin, Ercan D.’yi yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. Daha önce Ercan D. hakkında önleyici tedbir kararı verilmişti. Bu kararın 21 Kasım 2026 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

İsmail Kartal’a Sert Eleştiriler: Maç 4 Olmalıydı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag'a karşı 2-0'dan puan kaybetmesi, yorumcuların hedef tahtası haline getirdiği teknik direktör İsmail Kartal'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe'nin başında iyi bir hoca olsaydı, bu maç çok rahat 4-0 olurdu" dedi.

7,1 Milyar Liralık Yasa Dışı Bahis Operasyonunda 78 Tutuklama

Emniyet işlemlerinin ardından iki kişi serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 99 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

SPK, Üç Aracı Kurumun Faaliyetlerini Durdurdu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bülteninde üç aracı kurumun sermaye piyasası faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı aldığını duyurdu. Alnus Yatırım Menkul Değerler AŞ, Bulls Yatırım Menkul Değerler AŞ ve Pusula Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin faaliyetleri, 21 Ekim 2026 saat 00.01 itibarıyla durdurulacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Gollü Gece: PSG, Barça’nın Serisini Sonlandırdı

Şampiyonlar Ligi'nde 22.00'de başlayan gece seansında futbolseverler bol gollü maçlar izledi. 7 karşılaşmada toplam 33 gol atıldı.

Ankara’da Otobüs Üst Geçide Çarptı: 24 Yaralı

Erler Mahallesi 2453. Caddesi'nden Etimesgut yönüne giden 530-1 hat numaralı EGO otobüsü, yoldan çıkarak yaya üst geçidinin ayağına çarptı. Kaza sonrası polis ve belediye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.