Buca Belediyesi’nde Rüşvet Operasyonu: 26 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’de başlatılan bir soruşturma çerçevesinde, Buca Belediyesi’nde gerçekleşen rüşvet olaylarına dair önemli bulgulara ulaşıldı. İmar ve çeşitli planlarda, kanunlara aykırı olan yerlerin yasal gibi gösterilerek ruhsatlandırıldığı ve bu işlem yoluyla menfaat sağlandığı ifade ediliyor. Bu doğrultuda, 2 Şubat tarihinde haklarında gözaltı kararı çıkarılan 28 kişi için düzenlenen operasyonda, Buca Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü İ.B. dahil olmak üzere 26 şüpheli gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER ÜZERİNE YENİ OPERASYON

Yurt dışında olduğu tespit edilen bir kişinin de aralarında bulunduğu toplam 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 26 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilmek üzere bu sabah saatlerinde yola çıktı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

29 İlde FETÖ’ye Yönelik Operasyon Gerçekleşti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye karşı yapılan operasyonlar sonucunda 29 ilde 63 şüphelinin yakalandığını ve bu kişilerden 41'inin tutuklandığını açıkladı.

Mesut Özarslan’dan Özgür Özel’e Suç Duyurusu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, hakaret iddiasıyla Özgür Özel'e karşı suç duyurusunda bulundu.

Hasbi Dede’ye Adli Kontrol Uygulandı

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, savcılığın çağrısı üzerine ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ömer Danış’ın Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Tanınmış sanatçı Ömer Danış, diyabet komplikasyonları sebebiyle yoğun bakıma yerleştirildi ve sağlık durumu hala tehlikeli.

Avrupa’da Çocuklar İçin Sosyal Medya Düzenlemeleri

Avrupa Birliği, çocukların dijital dünyada güvenliğini artırmak için sosyal medyada yaş sınırı ve ebeveyn izni gerektiren düzenlemeleri hızlıca hayata geçiriyor.