Bulut: Arda’nın Barcelona ile mukavelesi var

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile toplantı yapan menajer Ahmet Bulut, görüşmenin konusunun Arda Turan olmadığını söyledi.

Menajer Bulut, Arda Turan konusunda yaptığı açıklamada, "Başkan ile yarım saatlik bir görüşme yaptık. Bu randevuyu 1 hafta önce ayarlamıştık. Görüşmenin konusu Arda Turan değildi. Bu konuda bir gelişme yok. Arda'nın Barcelona ile 3 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Arda için kulübüyle görüşmem lazım. Ancak şu ana kadar hiçbir görüşmem olmadı. Önceliğimiz Feghouli" dedi.

Feghouli'nin transferinde de az bir pürüzün kaldığını, onları da çözdükten sonra futbolcunun yarın İstanbul'a geleceğini dile getiren Bulut, "Başkan ile Feghouli transferini görüştük. Ufak pürüzler kaldı. Her şey yolunda giderse yarın akşam İstanbul'a gelir diye umuyorum" diye konuştu.

TALİSCA'DA SORUN YOK
Menajer Ahmet Bulut ayrıca, Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Talisca'da bir sorun yok. İnşallah haftaya oynar. Beşiktaş gerekli açıklamayı yaptı zaten." şeklinde konuştu.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Filipinler’de Deprem: Tsunami Uyarısı Yapıldı

Filipinler'de 7.8 büyüklüğünde deprem oldu. Burias Adası'nı sallayan sarsıntının ardından tsunami uyarısı yayımlandı.

Nükleer Savaş Başlıkları Depolardan Çıkarılıyor

Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü dünyadaki nükleer güçlerin toplam 12 bin 187 savaş başlığına sahip olduğunu duyurdu. Bunlardan yaklaşık 9 bin 745'i gerektiğinde kullanılabilecek stoklarda tutuluyor.

Silahlı Saldırıda Ölen Muhtarın Ağabeyi Seçildi

Kayranlar Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhtar Niyazi Çahan'ın yerine yapılan ara seçimde Zekeriya Çahan yeni muhtar seçildi. Seçimde 140 seçmenden 53'ü oy kullandı.

Parkta Pompalı Tüfekle 10 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında pompalı tüfekle ateş açan saldırgan, 10 kişinin yaralanmasına neden oldu ve olay yerinden kaçtı. Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor.

Boş Arazide Erkek Cesedi Bulundu

Nazilli Yeşil Mahalle 384 Sokak'taki boş arazide sürüsünü otlatan bir çoban, yerde hareketsiz yatan kişi gördü. Çoban hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.