Süper Lig’de Gaziantep FK deplasmanına hazırlanan Çorum FK’da teknik direktör Burak Yılmaz, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, takımın hedefleri, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ile ilişkisi, “Hakemler dosyası” soruşturması ve eski takımı Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İYİ OYUNCULARDAN OLUŞAN KADRO
Burak Yılmaz, Çorum FK’nın iyi oyunculardan oluştuğunu ancak henüz tam olarak takım olamadıklarını vurguladı. Oyun anlayışını zamanla oyuncularına aktarmak istediğini belirtti. Başkan Savaş Balçık ile görüşmelerinde hedeflerinin örtüştüğünü ifade eden Yılmaz, Çorum FK’yı uzun vadeli bir proje olarak gördüğünü dile getirdi.
HAKEMLER DOSYASI ÜZERİNE DÜŞÜNCELER
Burak Yılmaz, geçmişte hakem atamalarıyla ilgili yaptığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine artık bu konuyla konuşmak istemediğini söyledi. Yılmaz, “Bir insan bir şeyi her gün konuşursa o konuştuğunun bir değeri kalmaz” dedi. Sürecin farklı bir boyuta taşındığını ve yorum yapmanın anlamının kalmadığını belirtti.
ESKİ KULÜBÜYLE DUYGU DOLU BİR MAÇ
Çorum FK’nın başındaki ilk maçında eski takımı Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Burak Yılmaz, geçmişe bağlılık duyduğunu ifade etti. Gaziantep’te değerli günler geçirdiğini ve önemli dostluklar kurduğunu belirtti. Ancak yeni takımıyla galibiyet için sahaya çıkacaklarını vurguladı. Yılmaz, “Tabii ki eski günleri yad edeceğiz ama kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.