Bursaspor’a PFDK’dan kötü haber

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor’a kötü haberi verdi.

Bursaspor Kulübü, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle PFDK’ya sevk edildi. Ayrıca yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Mustafa Er ile Antrenör Aykut Erdoğan da PFDK’ya sevk edilen isimler oldu.

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor ile Teknik Direktör Mustafa Er ve Antrenör Aykut Erdoğan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Bursaspor Kulübü’nün 28.02.2021 tarihinde oynanan Bursaspor-Akhisarspor TFF 1. Lig müsabakasındaki ‘6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Bursaspor Kulübü antrenörü Aykut Erdoğan’ın aynı müsabakadaki ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, Bursaspor Kulübü antrenörü Mustafa Er’in aynı müsabakadaki ‘tedbire uymaması’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 50. maddesi uyarınca 01.03.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Alaattin Köseler’e 77 Yıla Kadar Hapis İstemi

Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı. Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar getirildi.

Karadeniz’de Türk Balıkçı Teknesine Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Türk bayraklı balık avlama teknesi DURU 67'ye Karadeniz'de Kırım'ın batısındaki Sivastapol açıklarında düzenlenen saldırıda tekne battı ve yaralı balıkçılardan biri hayatını kaybetti. Yaralı beş balıkçı BURAK KAYA isimli tekne tarafından kurtarıldı.

Sahra Çölü’nde 49 Kişi Susuzluktan Öldü

Nijer'in kuzeyindeki Sahra Çölü'nde facia yaşandı, Mali'den dönen yolcuları taşıyan kamyonun arızalanması sonucu en az 49 kişi susuzluktan hayatını kaybetti. Olayda hayatta kalan iki kişi durumu yetkililere bildirdi.

Narin Güran ve Nevzat Bahtiyar Akrabaları Kavga Etti

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada yargılanan sanık Nevzat Bahtiyar ve Güran ailesinin akrabaları arasında mahallede çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda altı kişi yaralandı ve bir kişi gözaltına alındı.

Hakan Safi Bu Akşam Transfer Açıklıyor

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 7 Haziran'da yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Hakan Safi, çalışmalarını hızlandırdı.