Oyuncu Büşra Develi, önceki akşam Cihangir’de bir mekanda görüntülendi. Mekanın girişinde bir beyefendi ile otururken fotoğrafları çekildi. Develi, bu kişinin avukatı olduğunu ve sevgilisi olmadığını açıkladı. Bu sezon tiyatro sahnesine döneceğini belirtti. ‘Eşref Rüya’ dizisindeki rol arkadaşları Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir ile olan bağlarının devam ettiğini ifade etti. “Fiziksel olarak çok görüşemesek de birbirimizi seviyoruz ve iletişim halindeyiz” dedi.
AVUKATIM OLDUĞUNU VURGULADI
Büşra Develi, Cihangir’deki mekanda görüntülenirken avukatı Mehmet ile oturduğu sırada basın mensuplarına açıklama yaptı. “Sevgilim değil, avukatım” diyerek durumu netleştirdi.
TIYATROYA DÖNÜYOR
Develi, bu sezon tiyatro sahnesine döneceğini duyurdu. İzleyicileriyle tekrar buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.
DİZİ ARKADAŞLARIYLA İLETİŞİM DEVAM EDİYOR
‘Eşref Rüya’ dizisindeki rol arkadaşları Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir ile olan ilişkisini de değerlendirdi. “Fiziksel olarak çok görüşemesek de birbirimizi seviyoruz ve iletişim halindeyiz” dedi.