BYD, Gelirini 170,4 Milyar Yuan Artırdı

BYD’NLİ GELİR ARTIŞI

BYD’nin çeyreklik gelirleri, yüzde 37’lik bir artış ile 170,4 milyar yuan (yaklaşık 23,3 milyar dolar) seviyesine ulaşıyor. Hisse başına karı ise yüzde 99 artırarak 3,12 yuan (yaklaşık 0,43 dolar) oluyor. Bu veriler, şirketin büyüme trendinin sürdüğünü gösteriyor.

2024 HEDEFLERİ VE PAZAR BÜYÜMESİ

2024 yılında BYD, yıllık gelirini 107 milyar dolara çıkararak Tesla’nın 98 milyar dolarlık gelirinin önüne geçmeyi planlıyor. Bu başarı, BYD’nin Çin dışındaki pazarlara yaptığı agresif açılımlarla ve Avrupa’dan Güneydoğu Asya’ya kadar genişleyen pazar payı ile mümkün oluyor.

KÜRESEL ELEKTRİKLİ ARAÇ PAZARI

BYD’nin hızlı büyümesi, şirketin küresel elektrikli araç pazarındaki liderlik konumunu güçlendirirken, Tesla’nın kâr marjlarındaki düşüş ve azalan satışlarıyla kıyaslandığında dikkat çekici bir performans ortaya koyuyor. Bu durum, BYD’nin pazardaki rekabetçi konumunu daha da pekiştiriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Selçuklu Mahallesi’nde Mutfaktaki Yangın Korkuttu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki iki katlı bir evin mutfak bölümünde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Şırnak’ta Freni Boşalan Vinç 6 Araca Çarptı

Cizre'de freni boşalan bir vinç, hareket halindeki 6 araca çarparak 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

D-650 Karayolunda Trafik Kazası: Otomobil Tarlaya Devrildi

Adapazarı'nda bir hafif ticari araçla çarpışan otomobil, devrildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kırıkkale’de Otomobil ile Minibüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ve minibüs çarpıştı. Olayda iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Beykoz’da Dron Destekli Trafik Denetimi Uygulandı

Beykoz'da drone ile yapılan trafik denetiminde, kurallara uymayan 43 araç için toplamda 93 bin 183 lira ceza kesildi.