C. Brook, Ünlü Yengesi Oldu

GALATASARAY’LARDA BİR YILDIZ GÖRECEĞİZ

Galatasaray, dünyaca ünlü futbolcu Leroy Sane ile 3 yıllık bir anlaşma sağladı. 29 yaşındaki futbolcu, transferin ardından İstanbul’a geldi. Sane’ye, İstanbul seyahatinde sevgilisi Candice Brook eşlik etti.

CANDICE BROOK’UN KİMLİĞİ MERAK KONUSU OLDU

İstanbul’da bulunmaktan harika hissettiğini ifade eden Brook’un kimliği ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. 1987 yılında New York’ta doğan Candice Brook, 37 yaşında ve Afro-Amerikan kökenli. Modellik kariyerinin yanı sıra şarkıcılık ve televizyonculuk alanlarında da tanınıyor. Brook, Amerika’da “A-List” olarak bilinen yüksek profilli ünlüler arasında bulunuyor. 2016 yılında Hollywood’daki kadınların hayatına odaklanan “About the Business” adlı reality şovda yer alarak şöhretini artırdı.

AİLE HAYATI

Öte yandan, çiftin 2018 yılında dünyaya gelen Rio Stella adında bir kızları mevcut. Candice Brook’un önceki ilişkisinden bir oğlu olan Tobias’a da üvey babalık yapan Leroy Sane, sahada olduğu kadar saha dışında da bir aile babası profili çiziyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Modern Antep Mutfağı Deneyimi

Beşiktaş'ta hizmete giren Soote Meze Bistro, Antep mutfağını modern gastronomi ile buluşturarak yenilikçi lezzetler sunuyor.

Küresel Piyasalarda Değerli Maden Yükselişi Uyarısı

Küresel belirsizlikler ve savaş riskleri, altın ve gümüş fiyatlarını artırıyor. Uzman İslam Memiş, yatırımcıların 2026 sonrası stratejilerini belirlemeleri gerektiğini vurguladı.

SAR 127 MT Tanklarda Göreve Hazır Sistem oldu

Yerli SAR 127 MT ağır makineli tüfek, Altay Ana Muharebe Tankı'nda kullanılmaya başlandı. Geliştiren firma SAR 127 MT'nin önemli bir teknoloji sunacağını belirtiyor.

Cihan Şensözlü Hakkında Gözaltı Kararı Çıkarıldı

Uyuşturucu soruşturması çerçevesinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkartılan Cihan Şensözlü, magazin dünyasında dikkatleri üzerine topladı.

Bursaspor Taraftarlarının Leyla Zana Tepkisi Gündemde

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki Somaspor-Bursaspor mücadelesinde taraftarların Leyla Zana'ya küfür etmesi siyaseti alevlendirdi. Tepkiler yükselirken, DEM Partisi'nden Meral Danış Beştaş yöneticileri eleştirdi.