OLAYIN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIMASI
İstanbul Eyüpsultan’da yol kenarında bir valiz içerisinde cesedi bulunan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın, öldürülmeden önce şüpheli C.K ile birlikte hareket ettiği anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, Tokyaz’ın şüpheli ile binaya girişi ve asansöre yönelişi dikkat çekiyor.
CENAZE İŞLEMLERİ VE POLİSİYE DELİLLER
Pazar günü (13 Temmuz) Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi’nde bir valiz içerisinde cesedi bulunan Ayşe Tokyaz’ın durumu sosyal medyada kız kardeşinin açıklamalarıyla geniş yankı buldu. Polis ekipleri, Tokyaz’ın son olarak eski erkek arkadaşı C.K’nin Küçükçekmece Atakent Mahallesi’ndeki evine gittiğini ve burada öldürüldüğünü, ardından cesedinin valize konulup Eyüpsultan’daki yol kenarına bırakıldığını belirledi.
Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından, şüphelilerden biri eski polis memuru olan C.K dahil 7 kişi gözaltına alındı. Ayşe Tokyaz’ın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Hatay’da toprağa verildiği bilgisi edinildi.