Caner’in sakatlığında korkunç şüphe

Caner Erkin'in Antalyaspor-Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı. Caner, aynı bölhgedeki sorun nedeniyle kortizon iğnesi vurulmuş.

Yaşadığı sakatlık ile sezonu kapatan Beşiktaşlı Caner Erkin ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

1) Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner’in, bu sorunu yaşamasının arkasındaki süreç ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun, aynı bölgeden yaşadığı problem sebebiyle ilk olarak Rize maçı sonrasında kortizon iğnesi olduğu öğrenildi.

2) Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken ‘sürpriz’ milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar’a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar’dan dönüşte bu kez Beşiktaş’ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.

3) Bu süreçte bir sorun yaşamayan Caner, sonradan dahil olduğu Antalya mücadelesinde yorgun düşen tendonunun kurbanı oldu. Milli takımın eski doktorlarından Cengiz Dinç, “İğne, tendonu yumuşatıyor ve kopmaya davetiye çıkarıyor. Büyük bir ihmal var” dedi

Süper Lig’de önceki gün oynanan Antalyaspor mücadelesinde oyuna 70. dakikada dahil olan ve 79. dakikada sakatlanarak oyundan alınan Caner Erkin’in, maç sonunda yapılan kontrollerinde aşil tendonunun koptuğu ortaya çıkmıştı.

Mücadele sonrasında hemen hastaneye kaldırılan ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edilen 28 yaşındaki futbolcunun, 3 haftalık süreçte yaşadığı sürecin bu sakatlığa adeta zemin hazırladığı iddiaları ortaya atıldı. İşte o süreç…

AYNI BÖLGEYE İĞNE YAPILMIŞ

1 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş’ın Rizespor mücadelesinde aşil tendonuna darbe alan Caner’e, ertesi gün yani pazar günü Beşiktaş sağlık heyeti tarafından iğne yapıldı. Sağlık ekibi Caner, A Milli Takım’a da gitmeyeceği için önlerinde iyileşme süreci bulunmasından dolayı başarılı oyuncuya kortizon iğnesi yapmayı uygun gördü. Ve sonu sakatlıkla bitecek sıkıntılı süreç başladı.

DAHA AZ SÜRE DİNLENEBİLDİ

Ancak Caner aynı gün bir kaç saat sonra Hasan Ali Kaldırım sakat olduğu için A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Yapılan iğneden dolayı 3 gün idmana çıkmaması gereken Caner, milli takımın kampına katıldı ama antrenmana çıkmadı. Çarşamba günü tek idmana katılan 28 yaşındaki oyuncu, ertesi gün ilk 11’de Ukrayna maçında oynadı. Tecrübeli sol bek, normal şartlarda dinlenmesi gerekirken 90 dakika sahada kaldı.

SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Caner 3 gün sonraki İzlanda maçına da ilk 11’de başladı. Yıldız futbolcu sonrasında dinlenme fırsatı bulamadan Kayserispor ve Napoli maçlarında görev yaptı. Şenol Güneş’in son oynanan Antalyaspor karşılaşmasında yedek beklettiği Caner, 70’te oyuna girdi. 79’da sakatlandı ve sedyeyle sahayı terk etti.
‘Kortizon, kopmaya davetiye çıkarıyor’

Tecrübeli futbolcunun sakatlığıyla ilgili olarak görüşünü aldığımız A Milli Takım’ın eski doktoru Cengiz Dinç ise bu problemin ihmal sonucu gerçekleştiğini söyledi. İşte Dinç’in sözleri; “Aşil tendonundaki ağrıları kesmek için kortizon iğnesi yapmak çok büyük risk. Çünkü ağrıları kesmek için yapılan iğne tendonu yumuşatıyor ve direkt olarak kopmaya davetiye çıkarıyor. Futbolcu iğneyi yedikten sonra şaşırıyor, rahatlıyor, şenşakrak sahaya çıkıyor ama günü kurtarmak için yapılan bu hamle oyuncunun direkt hayatına etki ediyor. Eğer Caner’e de ağrılarını azaltmak için kortizon iğnesi yapıldıysa büyük bir ihmal söz konusudur.”

FANATİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Baraj Kapakları Kapatıldı, Esma Nur Arama Çalışmaları Yoğunlaştı

Sivas'ta Kelkit Çayı'na düştüğü düşünülen Esma Nur Hacıosmanoğlu'nu arama çalışmaları 21'inci gününe girdi. Kaza, 16 Mayıs'ta gece yarısı D-100 karayolunda meydana geldi.

Üç İlde Yarın Yerel Ara Seçim Yapılacak

Türkiye'nin üç şehrinde yarın yerel ara seçim yapılacak ve Tokat, Gümüşhane ile Nevşehir'de altı beldede belediye başkanı ile meclis üyeleri için sandık kurulacak. Ayrıca 362 mahallede muhtar ve ihtiyar heyeti seçimi yapılacak.

TOKİ 64 İlde 20 Bin Konutu Kurasız Satışa Sunuyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 64 ilde üretilen yaklaşık 20 bin konut, 15 Haziran 2026 ile 17 Temmuz 2026 tarihleri arasında kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Satışlar Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılacak.

Bursa’daki Boya Fabrikasında Yangın: Ekipler Sevk Edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Benzine 53 Kuruş İndirim Yapıldı

Petroldeki düşüşle birlikte benzinin litre fiyatı 53 kuruş indirildi ve bugünden itibaren İstanbul'da 62,92, Ankara'da 63,89, İzmir'de 64,17, doğu illerinde 65,54 lira oldu. İndirim petroldeki düşüşe paralel.