CHP’den AK Parti’ye cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in ‘CHP’de Yassıada zihniyeti var’ sözlerine muhalefet partisinden yanıt gecikmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, hükümeti eleştirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, “CHP’de Yassıada zihniyeti var” suçlamasına da yanıt veren Öztrak’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Öyle anlaşılıyor ki bunlar MYK toplantılarında milletin derdine derman olmayı konuşmak yerine CHP’yi ve sayın genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nu çekiştirmişler. Kimse CHP’yi sindiremez.

Yassıada’yı demokrasi ve özgürlük adası yapacağız dediniz yapılan otel ve kongre merkezi oldu. Sizin ne Menderes’e ne Polatkan’a ne Zorlu’ya ne demokrasiye saygınız var. Bırakın bizimle uğraşmayı.

Bizi döviz baronlarıyla işbirliği yapmakla suçladınız. O zaman da kendisi dedi ki ‘Madem döviz baronlarıyla işbirliği yapıyorum beni mahkeme ver.’ Ekonomiyi bunların karşısında bu kadar savunmasız bırakan kim, bu kadar kırılgan hale getiren kim?”

NTV

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Buca Belediyesi Operasyonunda 54 Şüpheli Adliyede

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Buca Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan 54 kişinin emniyet işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve eski başkan Erhan Kılıç da bulunuyor.

5 Haziran 2026 Spor Gündemi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Temmuz'da New York'tan İstanbul'a geleceklerini açıkladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 400 TOGG'la uğurlanmalarını hatırlattı.

Hafta Sonu Sıcaklıklar Yükselecek, Sağanak Bekleniyor

Bugün Marmara'nın büyük bölümü, Ege, Batı Akdeniz iç kesimleri ve İç Anadolu başta olmak üzere birçok bölgede sağanak bekleniyor. Lodosla birlikte yurt genelinde sıcaklık yüksek seyrediyor.

Kayınpeder Damadını Öldürdü

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde kayınpederi Y.E. ile arasında çıkan tartışma sonrası bıçaklanan 30 yaşındaki İ.O., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine meydana geldi.

Kaza Sonrası Kavgada Baran Fakhani Öldü

Sultangazi'de 34 GG 502 plakalı otomobilde bulunan Hakim Fakhani ve iki oğlunun karıştığı trafik kazasının ardından başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Fakhani ailesine bıçak ve sopalarla saldırıldı.