ANNELER GÜNÜ MESAJI
Bugün, Anneler Günü olarak kutlanıyor. Bu özel gün dolayısıyla sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, duygularını dile getirdi. Erdoğan, mesajında “Ülkemizin ve dünyanın tüm annelerinin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Haklarını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyeceğimiz annelerimize Rabb’imden aileleriyle, evlatlarıyla, sevdikleriyle birlikte hayırlı, mutlu, bereketli ömürler niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
ŞEHİTLERİN ANNELERİNE ÖZEL VURGU
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sevgili annesini unutmadan, “Darıdünyadan darıukbaya göç eden tüm annelerimizi rahmetle, şükranla, minnetle yâd ediyorum. Şanlı hilalin dalgalanması için, aziz vatanın bekası için, milletimizin istiklal ve istikbali için canını feda eden şehitlerimizin muhterem annelerinin Anneler Günü’nü ayrıca kutluyor, her birinin ellerinden öpüyorum.” şeklinde sözleriyle onların önemine dikkat çekti.
GAZİ ANNELERİNE SAYGI
Gazi annelerine de selam göndererek, “Şüheda emaneti olan bu topraklar uğruna çok ağır bedeller ödeyen gazilerimizin kıymetli annelerini saygıyla selamlıyor, hepsinin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.
GAZZELİ ANNELERİ UNUTMADI
Ayrıca, Filistin’deki duruma da değinen Erdoğan, “Tam 19 aydır devam eden vahşi soykırımda geride gözü yaşlı, gönlü mahzun binlerce öksüz bırakarak şehadet mertebesine erişen tüm Gazzeli anneleri rahmetle anıyorum.” sözleriyle büyük bir empati gösterdi.
AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Kendi ailesine yönelik de bir değerlendirme yapan Erdoğan, “Kıymetli eşim ve sevgili kızlarımın da Anneler Günü’nü canıgönülden kutluyor; kendilerine sabırları, fedakârlıkları ve emekleri için teşekkür ediyorum.” diyerek, kendi aile bağlarına da vurgu yaptı.
BARİŞ TEMENNİSİ
Cumhurbaşkanı son olarak, “Yeryüzünde barışın, huzurun, esenliğin hüküm sürdüğü, Anneler Günü’nün güzelliklerle kutlanacağı günleri görmeyi Rabb’im bizlere nasip eylesin.” diyerek, geleceğe yönelik umutlarını dile getirdi.
then "Add to Home Screen"