Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı ve Ankara’da Yapımı Tamamlanan Eğitim Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni” için bir liseye katıldı. Tören sonrasında okulda incelemelerde bulundu. Erdoğan, öğretmenler odasında öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.
ÖĞRENCİLERLE ŞARKI SÖYLEDİ
Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki öğrencilerden oluşan koro, Erdoğan’a eşlik etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları’nın seslendirdiği şarkılarla birlikte Erdoğan, Ankara Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu öğrencileri Bengü Yeşilbaş ve Kıvanç Özgür ile “Çayeli’nden öteye” türküsünü söyledi.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katıldığı ziyarette, Erdoğan öğretmenler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.