Kanal D’nin fenomen gençlik dizisi Daha 17 ile gençlerin en sevdiği müzik gruplarından Manifest bu akşam yayınlanacak bölümde bir araya geliyor. Dizinin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alan gruba sürpriz yapıldı. Daha 17’nin sevilen yıldızları Ceren Ayruk ve Beren Ahsen Uslu da bu özel buluşmaya katıldı.
MANİFEST’İN KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ ZİYARETİ
Ayruk ve Uslu, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Manifestival’in ikinci gününde grubu yalnız bırakmadı. Konser öncesinde kuliste bir araya gelen ikili birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç müzisyenlere başarı dileklerini ileten oyuncuların paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Oyuncuların gönderileri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
MANİFEST’Lİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK
Gençlerin büyük ilgiyle takip ettiği Daha 17’nin yeni bölümünde Manifest rüzgârı esecek. Daha önce “Zamansızdık” ve “Snap” şarkılarıyla dizide yer alan grup bu kez oyunculuk yapacak. İlk kez bir dizi setinde kamera karşısına geçen üyeler çekimlerde heyecan dolu anlar yaşadı. Çekimler Bodrum’daki Vogue Hotel Supreme’de gerçekleştirildi. Kalabalık sahnelerde 150’den fazla figüran yer aldı. Grubun yeni şarkısı “Toz Pembe” de bölümde izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizi bu akşam saat 20.00’de ekranda olacak.