Danla Bilic Hastanede Karantinaya Alındı

YouTube’da çektiği makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic, yıllar önce yaptırdığı kalça dolgusu nedeniyle zorlu günler yaşıyor. Aquafilling işlemi sonrası dolgunun vücudunda yayıldığını ve enfeksiyona yol açtığını belirten Bilic, yaşadığı süreci şu sözlerle özetledi: “Dolgu asla erimiyor, vücutta hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti. Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz.” Vücudundaki komplikasyonlar nedeniyle birçok kez ameliyat geçiren Bilic, geçen hafta altı saat süren bir operasyon yaptı.

AMELİYAT SÜRECİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Dokuzuncu kez ameliyat olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran Danla Bilic, “Büyük ameliyatı kabul ettim. 6 saat sürmüş, kendimi gerçekten yeniden doğmuş hissediyorum” dedi. Ameliyat sonrası 5 Ekim’de 32 yaşına giren Bilic, doğum gününü hastane odasında ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Yeni yaşında sadece sağlık dileyen Bilic, hasta yatağında pastasıyla çektirdiği fotoğrafları da paylaştı.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Tüm bu gelişmelerin ardından Danla Bilic, yaptığı paylaşımla hayranlarını endişelendirdi. Hâlâ hastanede tedavi gören Bilic, karantinaya alındığını açıkladı. Sosyal medya fenomeni, “Sabah bir uyandım karantinaya alınmışım” notunu paylaşımına ekledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Icardi, İmaj Hakları İddiasını Yalanladı

Galatasaray ile sözleşmesini uzatmayan Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara hakkında çıkan yeni bir iddiayla gündeme geldi. Arjantin basınında, Nara'nın Icardi'nin imaj haklarından hâlâ gelir elde etmeye devam ettiği yönünde haberler yer aldı.

Maltepe’de Çöken Binada 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Cevizli Mahallesi Doğu Sokağı'nda dün sabah saatlerinde yıkılan 7 katlı binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Enkaz altında kalan 14 kişiden 5'inin cansız bedenine ulaşıldı.

Konkordato Başvurusu Yapan My Peçete Krizde

Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarına peçete satışında bulunan My Peçete, finansal sorunlar yaşamaya başladı. Şirket, iflas öncesi son çare olarak konkordatoya başvurdu.

Pazartesi Gök Gürültülü Sağanak Yağmur Başlıyor

Türkiye'nin büyük bölümü, bu hafta sonunu yaz havasında geçirecek. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana gibi şehirlerde güneşin yüzünü göstereceği öngörülüyor.

Başakşehir’de Okula Saldırı İddiası Üzerine Polis Alarmda

Başakşehir'deki bir ortaokulda bıçaklı kavga sonrası bazı sosyal medya platformlarında ilçedeki bir okula saldırı yapılacağına dair ses kaydı yayımlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin inceleme başlattı.