Darbe girişimi önlendi!

Karadağ'da yapılan açıklamaya göre gözaltına alınan zanlıların darbe girişimi içerisinde olduğu, darbe yapılamadan zanlılara müdahale edildiği belirtildi. Açıklamalara göre 20 kişiden oluşan darbeciler, Başbakan Djukanovic'i tutuklamak istemişler.

Ülkede darbe yapmayı hedef alan zanlıların ne şekilde cezalandırılacağıyla ilgili ülkede tartışmalar şimdiden başladı. Şimdi Avrupa'nın gözü, Karadağ'daki bu yargılamalarda olacak.

"Grubun planları arasında silahla tüm devlet kurumlarını ele geçirmek ve DPS Genel Başkanı ve Başbakan Milo Djukanovic'i gözaltına almak olduğundan şüpheleniyoruz."

Grubun dün Sabah saatlerinde Karadağ'a girdiği belirtilirken, hedeflerinde devlet kurumlarını ele geçirmek olduğu vurgulandı.

Bazı haberleşme uygulamalarına ise engelleme getirildi. Yapılan açıklamada, ""Elektronik Haberleşme Kanunu gereği, tüm operatörler EKIP'in talimatını uygulamak zorundadır. Kanuna göre, doğrudan reklam içeren yazışmalar, sadece kullanıcının önceden izin vermesi halinde mümkündür. Viber, WhatsApp ve benzeri diğer uygulamalar, EKIP tarafından gönderilecek talimata kadar kapalı kalacaktır." denildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Aziz Yıldırım’ın Futbol Yapılanması Netleşiyor

Fenerbahçe'de başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbol yapılanmasında yer alacak diğer isimleri belirlemeye devam ediyor. Seçimde rakibi Hakan Safi'ye karşı oy kullandı.

Transfer Döneminde Hareketlilik Artıyor

Dünya Kupası'nın başlamasına kısa süre kalması, Türkiye'de Galatasaray şampiyonluğuyla sezonun tamamlanması transfer döneminde hareketlilik arttı. Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da gündemde.

Bakan Kurum TOKİ Ankara Konutlarını Tanıttı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin yeni Açık Satış Kampanyası ile 20 bin konutun daha sahiplerini beklediğini ve bu evlerin huzur, mutluluk ve güven sunduğunu belirtti. Saraycık'taki 2+1 konutlar depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edildi.

Aziz Yıldırım’ın İlk Transferi Vedat Muriqi

Fenerbahçe'de dört gözle beklenen başkanlık seçimi tamamlandı ve sarı-lacivertliler yeni başkanı olarak yeniden Aziz Yıldırım'ı seçti. 27 bin 172 geçerli oy kullanıldı.

Bankalar 100 Bin Liraya Faizsiz Kredi Veriyor

Yükselen enflasyon ve tahminlere rağmen bankalar faizsiz kredi vermeye devam ediyor. Yeni müşteri edinmek için yarışan bankalar, 100 bin liraya kadar faizsiz seçenekler sunuyor.