Dev derbi öncesinde bomba araması yapıldı

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derbi maç öncesinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı.

Son dönemde artan tehditlerin ve son olarak Taksim'de gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak derbi için de tedbirler artırıldı.

Sabah saatlerinde özel eğitimli köpekler ile bomba araması yapıldı ve stat girişlerinde ekstra güvenlik önlemleri alındı.

Saat 20:00'de başlayacak mücadele için taraftarlar stada alınmadan önce bir kez daha arama yapılacak.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Buca Belediyesi Operasyonunda 54 Şüpheli Adliyede

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Buca Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan 54 kişinin emniyet işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve eski başkan Erhan Kılıç da bulunuyor.

5 Haziran 2026 Spor Gündemi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Temmuz'da New York'tan İstanbul'a geleceklerini açıkladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 400 TOGG'la uğurlanmalarını hatırlattı.

Hafta Sonu Sıcaklıklar Yükselecek, Sağanak Bekleniyor

Bugün Marmara'nın büyük bölümü, Ege, Batı Akdeniz iç kesimleri ve İç Anadolu başta olmak üzere birçok bölgede sağanak bekleniyor. Lodosla birlikte yurt genelinde sıcaklık yüksek seyrediyor.

Kayınpeder Damadını Öldürdü

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde kayınpederi Y.E. ile arasında çıkan tartışma sonrası bıçaklanan 30 yaşındaki İ.O., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine meydana geldi.

Kaza Sonrası Kavgada Baran Fakhani Öldü

Sultangazi'de 34 GG 502 plakalı otomobilde bulunan Hakim Fakhani ve iki oğlunun karıştığı trafik kazasının ardından başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Fakhani ailesine bıçak ve sopalarla saldırıldı.