Devin Özek, 20 Milyon Euro’yu Duyurdu

TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın gündeminde yer alan önemli bir transferle ilgili Özek, sürpriz bir hamle gerçekleştirdi.

KISLYAK TRANSFERİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI

Matvey Kislyak’ın menajeri Alexander Manyakov, Devin Özek ile İstanbul’da gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında bilgi verdi. Manyakov, yaşanan gelişmeler ışığında CSKA’nın oyuncuya yönelik kararının müzakereleri yavaşlattığını duyurdu.

Bir Rus gazetecinin “Türkler 20 milyon euro teklif etse?” şeklindeki sorusuna yanıt veren Manyakov, “Kişisel görüşüm CSKA onu 20’ye de vermezdi” ifadelerini kullandı ve böylece Devin Özek’in transferle ilgili itirafını gözler önüne serdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.