“Dilan Çıtak ‘Babasını Sildi'”

İHTİLAFLI AİLE İLİŞKİLERİ
Bodrum’da yaşayan Dilan Çıtak, babasıyla oturduğu ev için yaşadığı kira meselesi yüzünden büyük bir anlaşmazlık yaşadı. Bu tartışma, televizyon programlarına ve sosyal medya paylaşımlarına yansıyarak baba-kız ilişkisinde tansiyonu yükseltti.
Dilan Çıtak, yaşadığı gerginlik üzerine sosyal medyada babası Cem Çıtak’ın fotoğrafını paylaşarak, “Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur” mesajını paylaştı. Ayrıca bir televizyon programına katılarak, İbrahim Tatlıses’e bu konuda göndermelerde bulundu ve Tatlıses soyadının müziğine faydası olmadığını belirtti. Bu açıklamalar, ailenin yaşadığı problemleri daha da derinleştirdi. İbrahim Tatlıses ise kızının katıldığı programa bir mesaj göndererek kendisinin soyadının kullanılmamasını istedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Leroy Sane’nin Golüyle Almanya, ABD’yi Yendi

2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Türkiye'nin D Grubu'ndaki rakibi ABD ile Almanya Chicago'daki Soldier Field'da karşı karşıya geldi. Müsabaka Almanya'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Miami’de Venezuela-Türkiye Maçı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlık sürecinin son etabında Venezuela ile Florida'daki Inter Miami Stadı'nda karşılaşacak. Maç 7 Haziran Pazar günü TSİ 01.00'de başlayacak.

Silahlı Saldırıda Baba ve Oğlu Öldürüldü

Adana'nın Kozan ilçesinde iki yıl önce kız kaçırma nedeniyle husumet yaşanan iki aile arasında bugün akşam saatlerinde silahlı bir kavga çıktı. Ali Ersoy ve oğlu Ömer Ersoy, saman balyası yüklü traktörle giderken E.K. ile karşılaştı.

Kastamonu’da Deniz Kabarması Panik Yarattı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde liman bölgesinde balık tutan vatandaşlar, karadan yaklaşık 15 metre açıkta denizin bir anda yukarı doğru kabardığını ve ardından ufak bir girdap oluştuğunu fark etti. Ardından patlama şeklinde kabaran denizden kötü koku yayılmaya başladı.

Portekiz-Şili Maçında Kavga Çıktı, Leao Kırmızı Kart Gördü

2026 FIFA Dünya Kupası öncesi Portekiz ile Şili arasındaki hazırlık maçında oyuncular arasında kavga çıktı ve iki futbolcu kırmızı kart gördü. Lizbon'daki maçta 45+1. dakikada Cancelo ile Faundez arasındaki ikili mücadele sonrası ortalık karıştı.