Dilşah Kurt’un Hikayesi Yürekleri Dağladı

DİLSAH KURT’UN ZOR HAYATINI PAYLAŞTIĞI ANLAR

Dilşah Kurt, Survivor All Star 2025’in yeni bölümünde yaşam mücadelesini gözler önüne serdi. Çocukluğunda yaşadığı çetin hayatı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Dilşah’ın ifadeleri duygusal anlara neden oldu. “En zoru da bu işte, anlatamamak. Şimdiye kadar kimseye anlatmadım.” diyen Dilşah, hayatının bazı kesitlerini şöyle anlattı: “Ben 12 yaşındaydım, anne oldum, baba oldum bir de abla oldum. Biz sokakta büyüdük çünkü. Anne baba vardı ama bize sahip çıkmadılar. Biz çatısı olmayan bir yerde büyüdük. Baraka bana şu an ev gibi geliyor üstü kapalı olduğu için. Ben üstü açık bir yerde büyüdüm. Yattığım yer, yer değildi. Çatı yoktu, elektrik yoktu, su yoktu.”

Dilşah, çocukluk döneminde yaşadığı zorluklara da değindi. “Biz kendi kendimize büyüdük. Benim hiç oyuncağım olmadı mesela. Kız çocuklarının Barbie bebekleri olur ya mesela benim hiç oyuncağım olmadı, kimse bana oyuncak vermedi.” şeklinde konuşan Dilşah, “Çöpten hiç yemek yediniz mi? Ben çöpten yemek yediğimi biliyorum.” diyerek yaşam mücadelesinin ne kadar zorlayıcı olduğunu vurguladı. O dönemlerde kardeşleriyle birlikte çöpten yemek seçerken yaşadığı anıları da paylaştı.

KARDEŞLERİNDEN AYRILIŞI

Yaşamındaki olumsuz gelişmelerin etkisiyle Dilşah, “O hayattan bizi aldılar, bizi yurda verdiler. Sonra beni kardeşlerimden ayırdılar. Ben yapayalnız kaldım.” ifadesini kullandı. Kardeşlerinden ayrı kalmanın verdiği yalnızlık duygusunu anlatarak, “O kadar yalnızdım ki kardeşlerim, kardeşlerim diye sürekli ağlıyordum.” dedi. Görüştürülme sürecinin ise oldukça sınırlı olduğunu belirtti.

Dilşah Kurt, hayatında eksik hissettiği aile sevgisinden de bahsetti. “Bunları yaşayamadık. Bizde anne baba sevgisi yok çünkü biz anne baba sevgisi hiç görmedik.” derken, gelecekte güzel bir yuva kurma hayalinden de söz etti. “28 yaşındayım, 29’a geliyorum. Halen çıkmadı mesela. Güzel bir yuva kurmak istiyorum ve çocuğuma, aileme o sevgiyi aşılamak istiyorum.” diyerek hayallerini anlattı. “Memurum ama istifa edip geldim çünkü burası benim hayalim. Hayalimi yaşamak istiyorum.” şeklindeki sözleri ise, onun güçlü duruşunu ve kararlılığını gözler önüne serdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım Açıklama Yaptı

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, İsrail ile yapılan ateşkes anlaşmasına uydiklarını belirtti ancak saldırıların devam ettiğini ifade etti.