Diş Ağrısı İçin Gitti, Bacağından Oldu

İzmir Karabağlar’da yaşayan 29 yaşındaki mobilya ustası Serif Osman, geçen yıl ekim ayında diş ağrısıyla Gaziemir’deki bir hastanenin acil servisine başvurdu. Hastanede kalçasından iğne yapıldı. İğne sonrası sol bacağında şiddetli ağrı, hareket kaybı ve kısalma oluştu.

YANLIŞ İĞNE UYGULAMASI TESPİT EDİLDİ

Osman şikayetlerinin artması üzerine başka hastaneye başvurdu. Tetkikler sonucu bacağındaki hasarın yanlış iğneden kaynaklandığı belirtildi.

ÇALIŞAMAZ HALE GELEN MAĞDUR ŞİKAYETÇİ OLDU

Sağlık sorunları nedeniyle çalışamaz hale gelen 3 çocuk babası genç adam, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. “Dişimdeki iltihaptan dolayı hastaneye gittim. Doktor durumumu dinledikten sonra, ‘Sana bir antibiyotik ilaç yazıyorum, sonra bir de iğne vereceğim’ dedi. Yan taraftaki hemşire odasına girdim. Kalçadan bir iğne vurdu. Hemşire iğneyi sokunca bir ağrı yaptı, ardından ilacı boşaltınca bacağımda bir yanma oluştu.” diyen Osman, ardından şunları ifade etti: “Ayağa kalktım ama bacağım boşaldı ve direkt yere düştüm. Daha sonraki süreçte bacağım şişmeye başladı. Bu şişlik bir ay boyunca devam etti. Yanma hissi başladı. İki-üç ay yataktaydım, ağrımdan ve sancımdan dolayı hiç hareket edemiyordum. Mağdurum, bir senedir çalışamıyorum ve çocuklarım perişan oldu. Borçlanmış durumdayım. Bir tane iğne için hayatım mahvoldu.”

ŞİŞLİK NEDENİYLE TEKRAR HASTANEYE GİTTİ

Şişlikten dolayı başka bir hastaneye gittiğini belirten Osman, şunları anlattı: “Orada tetkikler yaptırdım. Doktor ağrı kesici yazdı ama ona rağmen sancıdan duramıyordum. Ağrımdan dolayı yemek bile yiyemiyorum. Oradaki doktor bana durumun bu iğneden kaynaklandığını söyledi. Ayrıca ‘Korkma, daha gençsin, ileride geçer ama zaman ister. İki-üç sene sürer’ dedi. Şu anda çalışamıyorum. Perişan oldum. İlk gece eve geldiğimde sabaha kadar bacağım iyice şişmişti. Sabah saat 6’da aynı hastaneye gidip aynı doktoru buldum. ‘Doktor bey, bana iğne verdin, bak ayağımı ne hale getirdi, şişti’ dedim. Doktor bana, ‘Sen bir yerde düştün mü, bir şey mi oldu?’ diye sordu. Ben de ‘Doktor bey, hiçbir şeyim olmadı, tamamen iğneden dolayı oldu’ dedim. Üç tane bebeğim var. Bu bebeklerin geleceği, hayatları ne olacak? Hastaneye dava açtım ve şikayetçi oldum. İnşallah hakkımı alırlar. Bir tane iğne için benim ve çocuklarımın hayatını bitirdiler.”

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Adalı ile Çarşı Arasındaki Gerilim Artıyor

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile Çarşı Grubu arasında kombine fiyatlarına yapılan yüksek oranlı zam gerginliği tırmandırmakta. Çarşı bu sezon tribünlerde olmayacağını duyurdu.

Diego Carlos Avusturya Kampına Katılacak

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı stoper Diego Carlos'un Avusturya kampına katılacağını resmen duyurdu. Geçen sezon İtalya ekibi Como'da kiralık oynayan deneyimli futbolcu, ilk etap kampında yer almamıştı.

Maltepe’deki Restoran Yangınına İtfaiye Müdahalesi Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan iki katlı bir restoranda çıkan yangın nedeniyle itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi ve söndürme çalışmaları başlatıldı. Alevlerin restoranın arka kısmındaki ormanlık...

Dudağı Çürüdü: Gülüşü Yok, Yemek Yiyemiyor

Antalya'da aşçılık yapan üç çocuk annesi Songül Uzunoğlu, 2019'da özel bir merkezde yaptırdığı estetik işlem sonrası dudağında doku kaybı yaşadı. Hukuk mücadelesi yedi yılı aşkın süredir devam ediyor.

Avcılar’da Eski Eş Kadını Boynundan Bıçakladı

İstanbul Avcılar'da 28 Haziran'da M.T. isimli kadın eski eşi tarafından bıçaklandı. 26 yıl önce boşandığı adam 17 yıl sonra eski eşini tanımadı ve bıçakla saldırdı.