AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Coşkun Keklik, Sincan Belediye Başkan Yardımcısı İsa Dilek’in düğününde havaya silahla ateş ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki topladı. Keklik, üzüntüsünü dile getirerek istifasını açıkladı.
DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ÇEKTİ
Coşkun Keklik, katıldığı bir köy düğününde havaya ateş açtı. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu. Keklik, görüntüler nedeniyle üzgün olduğunu belirtti.
İSTİFA KARARINI DUYURDU
Keklik, yaptığı yazılı açıklamada görevinden ayrıldığını bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir köy düğünü vesilesiyle ortamın heyecanıyla gelişen bazı menfi görüntüler kamuoyuna yansımıştır. Bu görüntülerin 17 yaşından bu yana her kademesinde görev aldığım AK Parti aileme zarar verdiği düşüncesiyle, yürütmekte olduğum Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’ndan affımı istedim. Bu vesileyle konuyla ilgili üzüntümü ve özeleştirimi de tüm kalbimle ifade etmek isterim.”