ABD’nin New York kentinde etkili olan şiddetli fırtına, İspanya ve Arjantin’in 2026 Dünya Kupası final hazırlıklarını olumsuz etkiledi. İki takım da New Jersey Stadı’ndaki final maçı öncesinde antrenman planlamalarında değişiklik yapmak zorunda kaldı. Fırtına nedeniyle İspanya’nın sabah antrenmanı iptal edilirken Arjantin’in çalışması 2,5 saat ertelendi.
ANTREMANLAR FIRTINA NEDENİYLE AKSADI
İspanya’nın TSİ 18.00’de başlaması planlanan antrenmanı tamamen iptal edildi. Arjantin’in TSİ 17.00’deki çalışması ise ertelemenin ardından gerçekleştirilebildi. Arjantin’in antrenman yapacağı sahaya sağanak devam ederken yıldırım düştü.
ŞAMPİYONLUK YÜZÜĞÜ VERİLECEK
2026 Dünya Kupası’nda şampiyon olan takımın oyuncuları turnuva tarihinde ilk kez şampiyonluk yüzüğü alacak. Seremonide kupa ve madalyaların yanı sıra teknik direktör ve kaptan geçici bir replika yüzük alacak. Kişiselleştirilmiş 30 yüzük daha sonra belirlenecek bir tarihte şampiyonlara teslim edilecek.
YÜZÜĞÜN ÖZEL TASARIMI BELLİ OLDU
Yüzüğün bir tarafında Dünya Kupası figürü yer alacak. Diğer tarafında ise kazanan takımı yansıtan özel bir tasarım bulunacağı belirtildi.