Dünya ‘tekme’yi konuşuyor

Abdullah Ç. isimli bir saldırgan tarafından şort giydiği için darp edilen hemşire, dünyanın gündeminde…

Dünya medyası, olaya haberlerinde yer vererek durumunu vahametine dikkatleri çekti.

İtalya'nın en çok okunan gazetesi Corriere della Sera, otobüsün güvenlik kamerası görüntüsünü sitesinin manşetinde yayınladı. Bu video, son 24 saatte uluslararası medyada Türkiye ile ilgili en çok paylaşılan içerik oldu.

Corriere della Sera haberi şu cümlelerle duyurdu: "Türkiye: Şort giydiği için otobüste dayak yedi. 23 yaşındaki hemşire hakarete ve saldırıya uğradı. Saldırgan 'Şort giymişsin, sen şeytansın, ölmelisin' dedi."

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Milli Takım Arizona’da 3 Bin Taraftarla İdmanda

2026 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında ABD'nin Miami eyaletinden Arizona'ya geçen A Milli Futbol Takımı, kamp sürecinin ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idman, ısınma koşularıyla başladı.

Spor Gündeminde Transfer ve Milli Takım

Fenerbahçe'de yeni yönetim transferde Vedat Muriç ile bombayı patlatmaya hazırlanırken Guirassy, Brahim Diaz ve Zeki Çelik için de düğmeye bastı. A Milli Takım ise 2026 Dünya Kupası kampı için ABD'nin Arizona eyaletine geldi.

Beştepe’de Milli Güvenlik Konferansları Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Konferansları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bugün başlıyor. Amaç, devletin tüm faaliyetlerinde milli güvenlik farkındalığını artırmak.

Atlas Çağlayan Davası Bugün Başlıyor

İstanbul Güngören'de 14 Ocak'ta çıkan kavgada 16 yaşındaki Atlas Çağlayan bıçaklanarak öldürüldü. Tutuklu sanık E.Ç.'nin yargılanmasına bugün başlanıyor.

Ferdi Zeyrek Davasında Kamu Görevlilerinin İddianamesi Birleştirildi

Manisa'da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi soruşturmasında ek bilirkişi raporuyla 6 kamu görevlisi kusurlu bulundu. Yunusemre Belediyesinde görevli 6 kişi hakkında hazırlanan iddianame ana davayla birleştirildi.