Edirne’de Ulus Pazarı Bu Hafta Kapalı Kalacak

EDİRNE’DE ULUS PAZARI KAPALI KALACAK

Edirne’de dikkat çeken ve hem yerel halkın hem de Bulgar ve Yunan turistlerin ilgisini çeken Ulus Pazarı, bu hafta kapalı kalıyor. Edirne Belediyesi, pazarın açılma süreçlerinin yönetmeliğe uygun ilerlemediğini belirterek, bu hafta pazarı açmama kararı aldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, yönetmeliğe aykırı olan uygulamalar için kalıcı bir çözüm bulunamadığı, hukuka uygun bir şekilde pazarı yeniden işler hale getirmek için çalışmaların devam ettiğine vurgu yapıldı.

İHALE SÜRECİ BAŞLATILACAK

Belediye, ilerleyen günlerde ecrimisil yöntemiyle kiracılığı devam eden alanlarda ihale sürecinin başlatılacağını duyurdu. Bu süreçle birlikte hem güncel kira değerlerinin belirleneceği hem de belediyenin gelir kaynaklarının artırılacağı ifade edildi. İlk adım olarak, belediye ekipleri cuma günü pazara kilit vurdu ve girişine belediyeye ait bir kamyon çekerek geçici bir önlem aldı. Belediyenin konuya ilişkin bilgilendirmeleri, sosyal medya ve basın bülteni vasıtasıyla yapacağı belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.