Efor Holding’in Yeni Ceo’su Ahmet Demir!

AHMET DEMİR’İN YENİ GÖREVİ

Ahmet Demir, Efor Holding’in genel yönetiminden sorumlu CEO olarak göreve başladı. Bu atama, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve küresel ölçekte rekabetçilik ekseninde başlatılan dönüşüm sürecinin önemli bir parçası olarak görülüyor. Yeni görevine dair açıklamalar yapan Demir, Efor Holding’in farklı sektörlerdeki yapısının ve stratejik çeşitliliğinin büyümenin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirtti. “Efor Holding, yıllar içinde inşa ettiği sağlam temeller, dinamik insan kaynağı ve çevreye duyarlı üretim yaklaşımıyla Türkiye’nin öncü holdinglerinden biri konumunda. Önümüzdeki dönemde dijitalleşme, verimlilik ve kurumsal dönüşüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Özellikle enerji sektöründeki yatırımlarımızı daha da büyüterek, sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynaklara dayalı üretim gücümüzü artıracağız.”

AHMET DEMİR’İN KARIYER YOLCULUĞU

Ohio State Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ahmet Demir, profesyonel yaşamına BEM Dış Ticaret A.Ş.’de Müdür olarak başladı. Daha sonra Ukrayna’da Euro Trade şirketinde Direktörlük görevinde bulundu. 2005 yılında Eksim Holding bünyesine katılan Demir, Eksen Gıda Genel Müdürlüğü, Dicle Elektrik Dağıtım ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi önemli görevlerde yer aldı. En son olarak, 2020–2025 yılları arasında Eksim Holding Gıda Grubu Başkanlığı görevini üstlendi. 28 yılı aşkın bir yönetim tecrübesine sahip olan Demir, dijital dönüşüm, operasyonel mükemmeliyet, kaynak verimliliği ve sürdürülebilirlik odaklı bir yönetim anlayışıyla Efor Holding’in yeni nesil büyüme stratejilerine öncülük edecek.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.