Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Emre Belözoğlu, takımının performansından memnun olduğunu ancak kaçan galibiyet nedeniyle üzüntü duyduğunu ifade etti. Belözoğlu, karşılaşmanın izleyenler için keyifli geçtiğini belirtirken, Kasımpaşa’nın daha farklı bir galibiyet alabileceğini vurguladı.
KAÇAN FIRSATLAR VE PERFORMANS
Belözoğlu, mücadele boyunca kontrolün kendilerinde olduğunu dile getirdi. Kasımpaşa’nın oyunu üzerinde olumlu bir etki yarattığına inandığını söyledi. Ayrıca, rakip Amed Sportif Faaliyetler’in kadro kalitesine dikkat çekerek, onların sadece kısa bir süre oyuna ortak olabildiğini belirtti.
HAKEM KARARLARI ÜZERİNE ELEŞTİRİLER
Karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Çakır’ın kararlarına da değinen Belözoğlu, özellikle penaltı pozisyonunun verilmemesine tepki gösterdi. Hakemin bu kararı için “skandal” ifadesini kullandı. Belözoğlu, hakemlerin karşılaşmalardan gerekli dersleri çıkarması gerektiğini savundu.
SEZON HEDEFLERİ VE GELECEK PLANLARI
Kasımpaşa’nın sezon hedefleri hakkında da bilgi veren Belözoğlu, kulübün geleceğine yönelik bir yapılanma içinde olduklarını aktardı. Genç oyunculara yapılan yatırımların önümüzdeki yıllarda karşılığını vermesini beklediklerini söyledi. Kümede kalmanın öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı.
FİZİKSEL PERFORMANS VE TAKIMIN DURUMU
Kasımpaşa’nın fiziksel performansına ilişkin yorumda bulunan Belözoğlu, takımının ligin en fazla koşan ekipleri arasında yer alacağını düşündüğünü belirtti. Tüm yaşananlara rağmen takımından memnun olduğunu ifade etti ve çalışmalarına aynı şekilde devam edeceklerini dile getirdi.