Erdoğan’dan halka uçak bileti müjdesi geldi

Kars'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Karslı vatandaşlara müjdeyi verdi. Erdoğan, Kars'a uçak biletlerinin ucuzlayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars il kongresi öncesi kendi bekleyen vatandaşları selamlayarak onlara kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında, "Sizler bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız eminim bundan sonra da bırakmayacaksınız. Fakat bundan sonraki dönem çok farklı olacak. Benim sizlerde ufak bir ricam olacak. Tek vatan, tek millet, tek bayrak. Kimse bu ülkede vatan topraklarımızı böleceğini zannetmesin. Nasıl Cudi'de, Kandil'de onlara F 16'larla bombalar yağdırdıysak bundan sonra da gömmeye devam ederiz. Bir hafta içinde 100 terörist etkisiz hale getirildi. Biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını bitirirken Kars'a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek  şunları söyledi; "Kars'ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY'yi aradık, hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağ olsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız "

TÜRKİYE

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.