Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10’uncu yılı dolayısıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımda o gece yazılan destanı andı. Erdoğan, 10 yıl önce milletçe muhteşem bir destan yazıldığını belirtti. O gece üniformasına ihanet eden FETÖ’cü teröristlere karşı milletin emanetine sahip çıkıldığını vurguladı.
DARBECİLERE MEYDANLARI DAR EDEN MİLLET
Erdoğan, TSK mensuplarına, tüm güvenlik birimlerine ve millete teşekkür etti. Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla sokaklara inen her ferdi tebrik etti. Dünyanın farklı ülkelerindeki kardeşlerine de şükranlarını sundu.
FETÖ İLE MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK
O gece şehit ve gazi olan her vatan evladının ayrı hikayesi olduğunu anlattı. 253 şehit ve 2 bin 737 gazinin her birinin anısı bulunduğunu ifade etti. FETÖ tamamen bertaraf edilene kadar mücadelenin süreceğini açıkladı.