Erdoğan, Trump İle Görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformu Next Sosyal üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, 25 Eylül tarihinde ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geleceğini duyurdu. Erdoğan, bu görüşmenin iki ülke arasındaki stratejik iş birliğini daha da güçlendireceğini söyledi.

BÖLGESEL BARIŞ VE KÜRESEL İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Erdoğan, yaptığı açıklamada, bu görüşmenin yalnızca ikili ilişkiler açısından değil, aynı zamanda küresel barış vizyonu çerçevesinde de büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı: “Görüşmenin iki ülkenin stratejik iş birliğine katkı sunacağına inanıyorum.”

Görüşme sırasında, iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması, yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi ve savunma sanayisinde iş birliği gibi konuların ele alınması bekleniyor. Liderlerin ayrıca bölgesel gelişmeler ve uluslararası güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunması öngörülüyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.