Kriz İddiaları Gündemde
Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile mücadele edecek Eyüpspor için bazı kriz iddiaları ortaya çıktı. HT Spor’un haberine göre, Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Eyüpspor’da kulüp yönetimi futbolculara bir süredir ödemelerde sıkıntı yaşıyor. Futbolcuların maaşlarının yanı sıra primlerin de geç yatırıldığı iddia ediliyor.
Futbolcular Protesto Hazırlığında
Bu durumun bazı futbolcuları zor durumda bıraktığı ve antrenmanlara katılmayarak durumu protesto etme düşüncelerinin bulunduğu öğrenildi. Avrupa hedefi güden Eyüpspor ile şampiyonluk peşinde olan Galatasaray arasında gerçekleşecek olan karşılaşma ise 27 Nisan Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.
Eyüpspor’dan Yalanlama
Eyüpspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, kriz iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Açıklamada, “Maaşlar ödenmiyor haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.