F.Bahçe dev derbi için böyle çalıştı

Fenerbahçe, heyecanın devam ettiği Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı mücadele öncesi hazırlıklara tam gaz devam ediyor.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan sakatlık önleyici egzersizlerle başladı.

Ardından sahaya çıkan futbolcular, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle sürdürdükleri antrenmanda 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

FANATİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Silahlı Saldırıda Ölen Muhtarın Ağabeyi Seçildi

Kayranlar Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhtar Niyazi Çahan'ın yerine yapılan ara seçimde Zekeriya Çahan yeni muhtar seçildi. Seçimde 140 seçmenden 53'ü oy kullandı.

Parkta Pompalı Tüfekle 10 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında pompalı tüfekle ateş açan saldırgan, 10 kişinin yaralanmasına neden oldu ve olay yerinden kaçtı. Yaralılar arasında çocuklar da bulunuyor.

Boş Arazide Erkek Cesedi Bulundu

Nazilli Yeşil Mahalle 384 Sokak'taki boş arazide sürüsünü otlatan bir çoban, yerde hareketsiz yatan kişi gördü. Çoban hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İran, İsrail’e Yeni Saldırı Dalgası Başlattı

İran, İsrail'e yönelik yeni bir füze saldırısı başlattığını duyurdu. İsrail hava savunma sistemleri devreye girdi.

Üç İlde Seçim Sonuçlandı, AK Parti 4, MHP ve CHP Birer Belde Kazandı

Tokat'ın Yolüstü, Çevrecik, Bağtaşı ve Kuşçu beldelerinde vatandaşlar sandık başına gitti. Nevşehir'in Mustafapaşa beldesi ile Gümüşhane'nin Tekke beldesinde de seçimler yapıldı.