FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLCULUĞUNA BAŞLIYOR
Jose Mourinho’nun teknik direktörlüğünde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak. Takım, Avrupa macerasına bu ön eleme turuyla start verecek. Mücadele 23 Temmuz Salı günü, İsviçre’nin Thun şehrinde bulunan Stochorn Arena’da saat 21.30’da gerçekleşecek.
FENERBAHÇE’DEN MORALLİ HAZIRLIK MAÇLARI
Fenerbahçe, Lugano maçı öncesinde sezon öncesi toplamda 5 hazırlık maçı oynadı. Topuk Yaylası’ndaki Petrolul Ploiesti maçıyla başlayan hazırlık süreci, Avusturya kampında oynanan maçlarla devam etti. Son olarak Kadıköy’de Hull City’i mağlup eden Sarı Kanarya, moral depolayarak Lugano deplasmanına hazır hale geldi.
D-SMART’TAN CANLI YAYIN
Fenerbahçe’nin Lugano deplasmanındaki maçı, D-Smart ve D-Smart GO platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertli takımın sezonun ilk resmi maçını takip etmek isteyen taraftarlar, bu platformlardan maça ulaşabilecekler.
FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFİ
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yükselme mücadelesi verecek. 2. ve 3. ön eleme turunu geçmesi durumunda play-off turuna yükselecek olan Sarı-lacivertliler, bu turu da geçerek gruplara kalırsa, uzun yıllardır hasret kaldığı Şampiyonlar Ligi’ne Mourinho yönetiminde geri dönebilir. Geçen sezon Konferans Ligi’nde çeyrek final oynayan Fenerbahçe, bu sezon için iddialı bir kadro kurduğunu gösteriyor.