“Fenerbahçe” Cevabı Verdi!

GALATASARAY YILDIZINDAN AÇIKLAMALAR

Gabriel Sara, ESPN Brezilya’ya verdiği röportajında hem kariyer gelişimini hem de Türkiye’deki futbol atmosferini ele aldı. Sara, “Karşılaştığın en sinir bozucu taraftar grubu hangisi?” sorusuna tek kelimeyle “Fenerbahçe” yanıtını verdi. Türkiye’de daha ofansif bir pozisyonda görev aldığını vurgulayan oyuncu, “Avrupa’da defansif oyunumun çok geliştiğini düşünüyorum. Burada biraz daha ofansif bir pozisyonda oynuyorum. İngiltere’de ise biraz daha geriye çekilip orta saha oyuncusu gibi oynadım. Defansif olarak çok geliştiğimi düşünüyorum. Fiziksel olarak da biraz daha kas kütlesi kazandım. Yani fiziksel oyunumun çok geliştiğini söyleyebilirim ama psikolojik oyunumun da çok geliştiğini düşünüyorum” dedi.

AİLESİ İÇİN BİR UMUT OLMAK

Ailesi için yeni bir hayat umudu sunduğunu belirten Sara, “Sanırım Brezilya’daki futbolcuların %95’i gibi ben de ailemin yeni bir hayat umuduydum. Yani kafamda şu düşünce vardı, ‘Haydi bunu başarmalıyım! İkinci, üçüncü lige kiralanacak bir oyuncu olmak istemiyorum. İşler yolunda gitmiyor, anlıyor musun?'” şeklinde ifadelerde bulundu.

TRANSFER SÜRECİNE DAİR DÜŞÜNCELERİ

İlk başta Türkiye’ye gelmek istemediğini söyleyen Gabriel Sara, “Galatasaray beni transfer etmek için en çok çaba gösteren takımdı. Premier Lig’den de bazı teklifler aldım ama bence hiçbiri Galatasaray’ın gösterdiği ilgiyi göstermedi. İlk başta Türkiye’ye gitmek istemiyordum. Bunu hep söylüyorum çünkü eşim hamileydi, doğum zamanı çok yakındı. Bu yüzden çok büyük bir değişiklik olacaktı ama Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi’nde oynama fırsatı daha ağır bastı. Premier Lig’de oynama fırsatım olmasaydı, onun kadar iyi bir ligde oynamak isterdim. Büyük kulüplerin olduğu rekabetçi bir ligde farklı şeyler deneyimlemek isterdim. Sanırım bu yüzden Galatasaray’ı seçtim ve dürüst olmak gerekirse bu harika bir seçimdi” ifadeleriyle transfer sürecini değerlendirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Dünya Kupası’nda 40 Yaş Üstü Yedi Futbolcu

ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı 2026 FIFA Dünya Kupası'nda 11 Haziran ile 19 Temmuz tarihleri arasında 40 yaş üstü yedi oyuncu sahaya çıkacak. 41 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo altıncı kez turnuvada boy gösterecek.

20 Yıllık Kayıp Gülcan Yazıcı Dosyasında 3 Gözaltı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı çalışmaları sonucu 2006'dan beri faili meçhul kalan bir cesedin 20 yıldır kayıp aranan Gülcan Yazıcı'ya ait olduğunu duyurdu. Ceset kimliği belirlenemediği için kimsesizler mezarlığına defnedilmişti.

SelçukSports Sahibinin İfadesi Ortaya Çıktı

Selçuk Yılmaz, Süper Lig maçlarını yasa dışı yayınlayan SelçukSports'un sahibi olarak Denizli'de yakalandı ve tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve MİT, ortak operasyon düzenledi.

Kılıçdaroğlu Salı Günü Grup Toplantısı Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki salı günü TBMM'deki grup toplantısında konuşacak ve Parti Meclisi 11 Haziran Perşembe günü toplanacak. Parti Sözcüsü Müslim Sarı bu takvimi duyurdu.

Erdoğan: CHP’deki Koltuk Kavgası İç Mesele

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'deki mutlak butlan kararı sonrası başlayan tartışmaların partinin iç meselesi olduğunu söyledi. Beştepe'deki yenilenebilir enerji yatırımları töreninde konuşan Erdoğan, muhalefetin gündeminde koltuk kavgası olduğunu ifade etti.