Ocak ayında Jhon Duran, Youssef En-Nesyri, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekipte, 6 futbolcuya daha dikkat çeken bir ilgi olduğu bildirildi. İddialara göre, şampiyonluk yarışında ve Avrupa’daki mücadelede kadro sıkıntısı yaşamamak isteyen yönetim, bu oyuncuların transferi için sezon sonunu beklememe kararı aldı. Sarı-lacivertlilerin hangi futbolcusunu hangi kulübün istediği merak konusu.
JAYDEN OOSTERWOLDE İÇİN RESMİ GİRİŞİMLER
Hollandalı defans oyuncusu Jayden Oosterwolde, Crystal Palace ve Roma’nın resmi teklifleriyle gündeme geldi. Ancak, teknik direktör Tedesco ayrılığa onay vermedi.
İSMAİL YÜKSEK İÇİN YANIT GELMEDİ
Orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’e yönelik olarak Marsilya’nın ilgi mektubu gönderdiği belirtiliyor. Ancak bu mail ile ilgili Fransız kulübüne herhangi bir geri dönüş yapılmadı.
OĞUZ AYDIN’A CİDDİ TEKLİFLER
Kanat oyuncusu Oğuz Aydın için Trabzonspor’un talip olduğu ifade edilirken, Rusya ve Fransa’dan da cazip teklifler bekleniyor. Oğuz’un ayrılmaya ise sıcak baktığı bildiriliyor.