Fenerbahçe’de Sakatlık Sebebiyle Djiku Çıkarıldı

DJIKU MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Alexander Djiku, sakatlık problemi yüzünden milli takım aday kadrosundan çıkarıldı. Gana Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruda, 30 yaşındaki stoperin srary-lacivertli ekibin Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Net Global Sivasspor’u 4-0 yendiği karşılaşmada hamstring sakatlığı yaşadığı ifade edildi.

SIVAS MAÇINDA SAKATLANDI

Karşılaşmanın 11. dakikasında Çağlar Söyüncü’nün yerine oyuna dahil olan Djiku, 87. dakikada sahayı terk etmek zorunda kaldı. Sakatlanması sebebiyle milli takımda forma giyemeyecek olması, Gana’nın savunma hattında bir boşluk yaratabiliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kenan Yıldız İtalya’da En Değerli Oyuncu Seçildi

Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız, kasım ayında gösterdiği performansla takımın en iyi oyuncusu ödülünü kazandı.

TCMB Toplam Rezervleri 190,8 Milyar Doları Aştı

Merkez Bankası'nın rezervleri, son bir haftada 4.366 milyar dolar artış gösterdi. Bu olumlu gelişme, piyasada dikkat çekti.

Bursaspor Yeniden Tırmanışta Zirveyi Zorluyor

Bursaspor, Süper Lig şampiyonu unvanıyla uzun bir aradan sonra 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarılı bir performans sergileyerek liderlik koltuğuna oturdu.

Ateşkese Rağmen İsrail’in Gazze Saldırıları Sürüyor

Gazze Şeridi'nin güneyinde, İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu bir Filistinli sivilin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Aktütün Bölgesinde Bulunan Gizemli Taşların Sırları Araştırılıyor

Şemdinli’deki yol çalışmalarında keşfedilen yuvarlak taşlar, bölgeyi ziyaret edenler için merak konusu olmaya devam ediyor. Gizemli taşların sırları henüz çözülemedi.