MOU YÖNETİMİNDE ANTRENMAN
Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanı yönetti. Antrenman, salonda core çalışmasıyla başladı. Oyuncular, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle antrenmana başladılar ve sonra 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdiler.
İKİNCİ ANTRENMAN ÇİFT KALE MAÇLARIYLA SONA ERDİ
Günün ikinci antrenmanında defans ve hücum oyunlarıyla devam edildi. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı. Futbolcular, taktik ve teknik çalışmalarla antrenmanı tamamladılar. Mourinho’nun liderliğindeki ekip, yoğun antrenman programına devam ederek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.
HAZIRLIKLAR YARIN DA DEVAM EDECEK
Sarı-lacivertli ekip, yarın yapılacak antrenmanlarla hazırlıklarına devam edecek. Mourinho’nun gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, takımın kondisyonunu artırmayı hedefliyor. Futbolcular, teknik direktörleriyle uyum içinde çalışmalarına devam ederek sezon öncesi form tutmaya çalışıyorlar.