Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin İmza Kampanyası
Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, olağanüstü genel kurul çağrısı üzerine bir imza kampanyası başlattı. Kampanyada dernek üyeleri ve birçok kongre üyesi, noter aracılığıyla imza verdi. İki aylık bir süre zarfında toplanan imzalar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na teslim edildi. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Kulübü’nden bir açıklama geldi.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nden Gelen Resmi Açıklama
Kulüpten yapılan açıklamada, “Kamuoyuna duyurulur” ifadesiyle başlayan metinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreterliği tarafından görevlendirilen bir komisyondan bahsedildi. 03.07.2025 tarihinde teslim alınan toplam 9.684 beyanname hakkında, “Islak imzalı olup olmadığı, geçerli noter tasdikine sahip olup olmadığı, imza sahibinin kanun ve tüzüğün öngördüğü yazılı şartları taşıyıp taşımadığı ve benzeri şekli ve hukuki herhangi bir kontrol yapılmaksızın tutanak eşliğinde teslim almıştır” şeklinde bilgi verildi.
Açıklamanın devamında, teslim alınan beyannamelerin tasnif ve evrak kayıt defterlerine kaydedilme aşamasına geçileceği belirtildi. Önceki açıklamalar çerçevesinde, kayıt altına alınan beyannamelerin gerekli kontrollerin yapılması amacıyla sicil kuruluna teslim edileceği ifade edildi. Kulüp, bu bilgileri kamuoyuna saygıyla duyurdu.