Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Chobani Stadyumu’nda gerçekleştirilecek karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak ve düdük çalacak hakem Ali Şansalan olacak. Sarı-lacivertli ekip, önemli maç öncesi hazırlıklarını sürdürürken sakat futbolcularla ilgili gelişmeler dikkat çekiyor.
JHON DURAN VE MERT HAKAN’IN SON DURUMU
Fenerbahçe’de antrenmanlara topla birlikte devam eden Jhon Duran’ın, bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Diğer yandan, sakatlığını geride bırakan Mert Hakan Yandaş’ın, takım ile birlikte çalışmasının ardından maç kadrosunda yer alması öngörülüyor.
EDERSON İÇİN KARAR
Milli aradan önceki Samsunspor maçında sakatlanarak tedavi sürecine giren kaleci Ederson’un durumu ise belirsizliğini koruyor. Haberlere göre, tam olarak iyileşemeyen Brezilyalı kalecinin Karagümrük müsabakasında risk edilmemesi düşünülüyor.
KALE TARIK ÇETİN’İN
Devam eden haberlerde, kaleyi bu maçta Tarık Çetin’in koruyacağı ifade ediliyor. Ayrıca, sağ ayak başparmağında kırık oluşan İrfan Can Eğribayat’ın, tedavisinin ardından takımla birlikte antrenmanlara başladığı ve kadroda olma ihtimalinin yüksek olduğu bilgisi veriliyor. Tarık Çetin’in bu sezonki ilk maçını Samsunspor karşısında oynadığı kaydediliyor.