Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Liverpool’u ağırlayacak. Maç, Chobani Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak. Bu karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde son oynadığı Slavia Prag maçında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşadı. Süper Lig’de de üst üste iki mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı üç maçta yalnızca 2 puan toplayabildi.
EMRE BELÖZOĞLU MAÇI TRİBÜNDEN İZLEYECEK
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, bu maçı tribünden takip edecek. Takımın başında Dirk Kuyt görev alacak.
KUYT, ESKİ TAKIMINA KARŞI GÖREVDE
Dirk Kuyt, Fenerbahçe’nin başında, eski takımı Liverpool’a karşı kulübede yer alacak. Kuyt, kariyerinin son döneminde sarı-lacivertli ekipte oynadı.
<h2 İKİ OYUNCU EKSİK
Fenerbahçe, Liverpool karşısında Nathan Ake ve Marco Asensio’nun sakatlıkları nedeniyle onlardan yararlanamayacak. Bu durum, takım için zorlu bir mücadele anlamına geliyor.