Fenerbahçe Moskova’yı yenerek lider oldu

Fenerbahçe, THY Euroleague A Grubu'nda Rus temsilcisi Khimki Moskova'yı 88-83 yenerek liderliğe yükseldi.

Turkish Airlines Euroleague'de A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Sports Arena'da karşılaştığı Khimki Moskova'yı 88-83'lük skorla mağlup etti ve 4. galibiyetine ulaştı.

Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz ilk 10 dakikayı 23-21'lik skorla önde bitirdi. İkinci çeyrekte Khimki karşısında 26 sayı bulan Fenerbahçe soyunma odasına 49-41'lik skorla önde gitti. Temsilcimiz son 10 dakikaya 64-59'luk skorla önde girmeyi başardı. Son çeyrek müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Temsilcimiz maçtan 88-83'lük skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Luigi Datome 19 sayı ile mücadele etti.

Rakip takımda ise Alexey Shved 19 sayı – 4 asist üretti.

Temsilcimiz gelecek hafta 19 Kasım Perşembe günü Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.