FERDİ KADIOĞLU’NUN AYRILMASI VE SOL BEK TRANSFERİ
Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılma ihtimalinin artması üzerine kulüp, yeni bir sol bek transferi için harekete geçti. 40 milyon Euro bonservis bedeli talep edilen Ferdi için önümüzdeki günlerde istenen teklifin verilebileceği belirtiliyor. Bu durumda, Kanarya sol bek pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırmış durumda.
SERGİO REGUILON’UN DURUMU VE FENERBAHÇE’YE KİRALANMASI
Fenerbahçe, sol bek arayışlarında Tottenham’ın düşünmediği Sergio Reguilon’u kiralamak istiyor. Ancak oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, İngiliz ekibini tereddütte bırakıyor. Bu durumu aşmak için zorunlu satın alma opsiyonuyla bir kiralandığı takdirde transferin gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor. Mourinho’nun da Reguilon’u takımda görmek istemesi, ilerleyen günlerde transferle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanabileceğine işaret ediyor.
FENERBAHÇE’NİN TRANSFER PLANLARI VE BÜTÇESİ
Fenerbahçe şu ana kadar transfer için 48 milyon Euro harcadı ve en az iki orta saha oyuncusu daha almayı planlıyor. Bu sebeple, kulübün bütçesini zorlamamak adına kiralama seçeneği ve zorunlu satın alma opsiyonunu değerlendirebileceği belirtiliyor. Mourinho’nun isteği olan Reguilon’a ilgi gösterilirken, Fenerbahçe’nin transfer atağının devam edeceği ve yeni gelişmelerin beklendiği vurgulanıyor.