FETÖ Akademisyen Sorumlusu Kayseri’de Yakalandı

TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Güvenlik güçleri, terörle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi olduğu sebebiyle kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan 49 yaşındaki F.D. için harekete geçti. Örgütte ‘Akademisyen ünitesi sorumlu’ olarak görev yaptığı ve örgütün gizli haberleşme programı ‘ByLock’ kullanıcısı olabileceği belirtilen meslekten ihraç öğretim görevlisi F.D.’nin yakalanması için bir çalışma başlatıldı.

OPERASYONUN BAŞARISI

Bu çerçevede belirlenen adrese düzenlenen operasyonda firari hükümlü F.D. yakalandı. Gözaltına alınan F.D., emniyetteki işlemlerinin sonrasında cezaevine gönderildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.