AVUKAT ALTUN’UN POLAT’A YANITI
Avukat Feyza Altun, kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Dilan Polat’la gerçekleştirdiği canlı yayın sonrasında yoğun eleştirilerin merkezine yerleşti. Altun, geçmişte Polat’a yönelik sert eleştirileriyle tanınıyor. İkilinin bir araya gelmesi, sosyal medya platformlarında “çelişkili” ve “samimiyetsiz” olarak nitelendirilen yorumlara yol açtı.
SEMPATİ DUYULMAZ
Sözcü TV’de ekrana gelen “Gördüm Duydum Konuştum” programında Altun, gelen tepkilere karşı şu sözleri sarf etti: “Bu memleket sana asla sempati duymayacak.” Görüşme sırasında Polat’a açıkça eleştirilerini iletti ve şu ifadeleri kullandı: “Sen nefret objesi olmuş bir insansın, bu kadar cahil olmamalısın. Senin kocan vergi kaçırıyor, kara paradan yargılanıyorsunuz. Sizin paranız helal değil.”
KENDİSİ KULLANIYOR
Altun, Polat’ın kendisini kullanarak kamuoyunda olumlu bir imaj oluşturmaya çalıştığını savundu: “Beni kullanarak aklanamaz.”