Fransa Açık’ta Gauff ve Andreeva Tura Yükseldi

FRANSA’DA TURNUVANIN 3. GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen turnuvanın 3. gün sabah seansında birinci tur maçları sürdü. Tek erkeklerde 3 numaralı seribaşı olan Alman tenisçi Alexander Zverev, ABD’li rakibi Learner Tien’i 6-3, 6-3 ve 6-4’lük setlerle 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Avustralyalı tenisçi Alex De Minaur, 9 numaralı seribaşı olarak Sırp sporcu Laslo Djere’i 6-3, 6-4 ve 7-6’lık setlerle 3-0 yenerek bir üst tura adını yazdırdı.

MEDVEDEV İLK TURDA ELENDİ

Rus tenisçi Daniil Medvedev, 11 numaralı seribaşı olarak Büyük Britanyalı rakibi Cameron Norrie’ye karşı 3-2’lik bir sonuçla (5-7, 3-6, 6-4, 6-1, 5-7) maçı kaybederek ilk turda elendi.

TEK KADINLARDA İLERLEYENLER

Tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı olan ABD’li tenisçi Coco Gauff, Avustralyalı rakibi Olivia Gadecki’yi 6-2’lik setlerle 2-0 yenerek 2. tura adım attı. Ayrıca, Rus sporcu Mirra Andreeva (6 numaralı seribaşı) İspanyol tenisçi Cristina Bucsa’yı 6-4 ve 6-3’lük setlerle 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.