GALATASARAY’DA TRANSFER GÜNDEMİ
Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ederken ayrılacak oyuncularla ilgili gelişmeler de yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’da devam etme isteği üzerine teknik direktör Okan Buruk’un yapacağı görüşme merakla bekleniyor. Ayrıca Milli futbolcu Yunus Akgün’ün geleceği hakkındaki karar da Okan Buruk tarafından verilmiş durumda.
KEREM AKTÜRKOĞLU’NA İZİN YOK
Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Avrupa’da kariyer yapmak istemesine rağmen teknik direktör Okan Buruk’un takımda kalması yönündeki çabaları devam ediyor. Kerem’e izin çıkmaması üzerine Buruk’un, futbolcuyu ikna etmek için yapacağı toplantı bekleniyor. Ayrıca İspanyol ekibi Real Sociedad’ın ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu’nun 2026 yılına kadar süren sözleşmesi bulunuyor.
YUNUS AKGÜN’ÜN KARARI
Galatasaray’ın genç oyuncusu Yunus Akgün için İtalyan ekibi Verona’nın ilgisi bulunmasına rağmen, teknik direktör Okan Buruk’un ayrılığına onay vermediği öğrenildi. Geçen sezon Leicester City’de kiralık olarak forma giyen Yunus’un Galatasaray’da kalması planlanıyor.
ZİYECH’İN GELECEĞİ BELİRSİZ
Hakim Ziyech’e Suudi Arabistan kulüplerinden önemli teklifler gelirken, Faslı futbolcunun ayrılık ihtimali gündemde. Galatasaray’ın bonservis geliri beklentisinin 8-10 milyon Euro civarında olduğu Ziyech için görüşmeler devam ediyor. Kazımcan Karataş ise Sparta Prag’ın transfer listesinde yer alıyor ve genç oyuncunun Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.