Galatasaray’da Yunus İçin Eleştiri ve Destek

GALATASARAY’DA YUNUS AKGÜN ELEŞTİRİLERİ BAŞLADI

Son dönemde yaşanan form düşüklüğü sonrası Galatasaray’da Yunus Akgün’e yönelik eleştiriler arttı ve Teknik Direktör Okan Buruk da konuyla ilgili açıklama yaptı. Genç oyuncu, sezonun başında iyi bir performans sergilemesine rağmen son haftalarda beklenen düzeyde bir oyun çıkaramamasıyla dikkat çekti.

Okan Buruk ve yöneticiler, yaptıkları değerlendirmede 24 yaşındaki futbolcuya destek verdiler. “Bu futbolcular robot değiller. 3-4 günde bir maç yapıyorlar. Zaman zaman düşüş olması normal. Yunus mücadele etmekten kaçınmayan biri. Konyaspor karşılaşmasında defansta kritik bir top çıkarması da bunu gösteriyor” ifadeleriyle durumun doğal olduğunu belirttiler.

MENAJERİ YURT DIŞINDA BEKLENİYOR

Galatasaray’da Yunus Akgün için Borussia Dortmund’tan bir teklif geldiği iddiaları kesin bir dille yalanlandı. Yıllık 18 milyon lira kazanan genç futbolcunun sözleşmesinde yapılacak iyileştirme için yurt dışında bulunan menajerinin İstanbul’a çağrıldığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, bu maaş zammının ardından yeni bir sözleşme sunmayı planlıyor.

PETERS İÇİN YÜKSEK TALEP

Emerson Royal’ın sakatlığı sonrasında Galatasaray’ın gündemine gelen sağ bek Kyle Walker-Peters için Southampton kulübünün 8 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcu için istenilen bu rakam oldukça yüksek görünse de sarı-kırmızılıların son olarak bonuslarla birlikte 6 milyon euro teklif ettikleri belirtiliyor.

İngiliz futbolcunun piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilirken, Teknik Direktör Okan Buruk’un bu transferi oldukça istediği ifade ediliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.