Galatasaray’dan Skriniar Transferinde Sona Doğru

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR

Galatasaray’da yönetim, transfer çalışmalarında hız kesmiyor ve özellikle Milan Skriniar transferinde önemli bir aşamaya gelindiği bilgisi paylaşıldı. Okan Buruk’un liderliğindeki sarı-kırmızılı ekip, ara transfer dönemi için hazırlıklarını artırmış durumda. Yapılan açıklamalara göre, Galatasaray’ın stoper bölgesine yapacağı takviye için gündemine aldığı isimlerden biri Milan Skriniar. Galatasaray, Slovak oyuncunun transferi için gerekli anlaşmanın detaylarını netleştiriyor.

MILAN SKRINIAR İÇİN ANLAŞMA YAKIN

TRT Spor’un haberine göre; Galatasaray, Milan Skriniar transferinde tekrar harekete geçti ve bu süreçte önemli bir mesafe katetti. Sarı-kırmızılıların, Slovak stoperi sezon sonuna kadar kiralamak için Paris Saint Germain ile anlaşmaya yaklaşmakta olduğu kaydedildi. Eğer Milan Skriniar kalıcı olarak bir kulübe transfer olmazsa, zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte Paris Saint Germain’den ayrılacağı vurgulandı. Tecrübeli savunmacı, Paris Saint Germain’in Ligue 1’deki son iki karşılaşmasının kadrosunda yer almıyor ve bu sezon 5 maçta toplamda 381 dakika sahada kalmış durumda.

Milan Skriniar’ın Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028’de sona erecek ve güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirleniyor. MSK Zilina altyapısından yetişen Skriniar, kariyeri boyunca FC ViOn, Sampdoria ve Inter kulüplerinde oynadı. Paris Saint Germain, 2023-2024 sezonu başlangıcında oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etti.

Skriniar, Slovakya Milli Takımı’nda 77 kez görev aldı ve bu karşılaşmalarda 3 gol kaydetti. 29 yaşındaki stoper, hem kulüp hem de milli takım düzeyinde gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.